#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

MUDr. Richard Voldřich – vítěz Ceny Rudolfa Petra


Vyšlo v časopise: Cesk Slov Neurol N 2022; 85(3): 266
Kategorie: Personalia

Nadace Rudolfa Petra ve spolupráci s Českou a Slovenskou neurochirurgickou společností předala v rámci postgraduálního kurzu v Hradci Králové Cenu Rudolfa Petra. Ta je tradičně udělována za nejlepší publikaci v oboru neurochirurgie autorovi do 35 let věku. Letošním laureátem se stal MUDr. Richard Voldřich z Neurochirurgické kliniky ÚVN Praha-Střešovice za článek Long-term stability of Onyx: is there any indication for repeated angiography after dural arteriovenous embolization? (J Neurosurg 2021; 136(1): 175–184).

Doktor Voldřich se narodil 16. 9. 1992. Studia na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni ukončil v roce 2018. Zkoušku ze základního kmene neurochirurgie absolvoval na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni v roce 2021. Předmětem jeho zájmu je cévní neurochirurgie, a to i v hybridní formě na poli intervenční radiologie. V letošním roce obdrží laureát poprvé finanční odměnu ve výši 2 000 euro. Odměna je určena na cestovné na mezinárodní kongres nebo návštěvu renomovaného pracoviště dle volby příjemce.

Letošnímu vítězi Ceny Rudolfa Petra MUDr. Richardu Voldřichovi blahopřejeme a zároveň přejeme mnoho úspěchů v budoucím profesním a osobním životě.

Za Českou neurochirurgickou společnost

doc. MUDr. Vladimír Přibáň, Ph.D.



Štítky
Dětská neurologie Neurochirurgie Neurologie
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#